چهارشنبه 25 شهريور 1405
کانال سراج24 در ایتاکانال سراج24 در بله
۱۳۹۱/۱۱/۲۵ - ۰۹:۴۶
سردار وحیدی:

درخواست مذاکره آمریکا با ایران اقدامی عوام‌فریبانه است

درخواست مقامات آمریکایی برای مذاکره با ایران اقدامی عوام‌فریبانه است و نتیجه‌ای ندارد.

درخواست مذاکره آمریکا با ایران اقدامی عوام‌فریبانه است

 

به گزارش «سراج24»، "سردار احمد وحیدی" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به درخواست آمریکا برای مذاکره با ایران گفت: آمریکایی‌ها در ابتدا باید نشان دهند که اهل مذاکره هستند، سپس درباره طرح مذاکره با ایران وارد عمل شوند.
 
وی افزود: آمریکا باید اهل مذاکره بودن خود را با جبران ظلم‌هایی که علیه ملت ایران روا داشته اثبات کند که متاسفانه این موضوع تا به امروز صورت نگرفته، لذا طرح مذاکره با این کشور در شرایط کنونی به هیچ وجه امکان ندارد.
 
وزیر دفاع خاطرنشان کرد: مقامات آمریکایی نه تنها تا به امروز دامنه ظلم خود نسبت به  جمهوری اسلامی ایران را کاهش نداده‌‌اند، بلکه توطئه‌های خود علیه کشورمان را افزوده‌اند، از این رو درخواست مذاکره با ایران از سوی مقامات این کشور، اقدامی عوام‌فریبانه است و نتیجه‌ای ندارد.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••